Bolagsdata i samarbete med Dun & Bradstreet
Med verifierad affärsdata fattar du smartare beslut. Ta reda på hur.
Bolagets ska äga, förvalta och hyra ut fast och lös egendom, bedriva verksamhet inom livsmedels- och restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet.
| 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 1 658 | 1 460 | 1 428 |
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 362 | 189 | 31 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 359 | 189 | 23 |
| Årets resultat (tkr) | 300 | 189 | 36 |
| Summa tillgångar (tkr) | 1 107 | 951 | 1 749 |
| Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
| 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
|---|---|---|---|
| Omsättning (tkr) | 1 658 | 1 460 | 1 428 |
| Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 362 | 189 | 31 |
| Resultat efter finansnetto (tkr) | 359 | 189 | 23 |
| Årets resultat (tkr) | 300 | 189 | 36 |
| TILLGÅNGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
|---|---|---|---|
| Anläggningstillgångar (tkr) | 22 | 23 | 83 |
| Omsättningstillgångar (tkr) | 1 085 | 928 | 1 666 |
| Tillgångar (tkr) | 1 107 | 951 | 1 749 |
| SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
|---|---|---|---|
| Eget kapital (tkr) | 764 | 464 | 275 |
| Obeskattade reserver (tkr) | |||
| Avsättningar (tkr) | |||
| Långfristiga skulder (tkr) | 1 100 | ||
| Kortfristiga skulder (tkr) | 343 | 487 | 374 |
| Skulder och eget kapital (tkr) | 1 107 | 951 | 1 749 |
| 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
|---|---|---|---|
| Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
| Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
| Löner till övriga anställda (tkr) | |||
| Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
| Sociala kostnader (tkr) | |||
| Utdelning till aktieägare (tkr) | 144 |
| 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
|---|---|---|---|
| Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
| Omsättning per anställd (tkr) | 829 | 730 | 714 |
| Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
| Vinstmarginal | 21.8% | 12.9% | 2.2% |
| Soliditet | 69.0% | 48.8% | 15.7% |
| Kassalikviditet | 316.3% | 190.6% | 445.4% |
Bolagets ska äga, förvalta och hyra ut fast och lös egendom, bedriva verksamhet inom livsmedels- och restaurangbranschen samt därmed förenlig verksamhet.